Ayhan har startet alle tre Schalke s league spil i denne sæson og spiller både som en ret-back og i sin mere naturlige position i forsvarets hjerte. Høj og kraftig, han er stærk i luften, men har også vist sig nok teknisk Kendskab til at begge er tillid til midtbanen roller og at tage free-kick. Han er som afrundet en forsvarer som nogen i Europa i hans alder.
Opgaven nu for Ayhan vil være at cementere en regelmæssig plads Atletico Madrid trøje én i Schalkes første hold og forestillinger på Champions League-niveau kunne godt være afgørende for at afgøre, hvor fremtiden kan lyve. Hans talent er ubestridt, men det er nu op til spilleren selv at vise at han kan håndtere fodbold på højeste niveau.
Mens hans spanske debut i sidste uge har haft så meget at gøre med at forhindre ham til at repræsentere Marokko for at belønne sin gode start til sæsonen, har den 19-årige Munir utvivlsomt gjort et stort indtryk i hans korte seniorkarriere til dato.
Luis Enrique har Liverpool trøje været hurtig i at lave ændringer i Camp Nou og synes at have haft en smil til teenage fremad, som var den fremtrædende udøver i klubbenes ungdomsforbunds succes sidste kampagne. Et mål mod Eibar på hans senior debut cementerede hans involvering i førsteholdet holdet og mens han måske har spildt muligheder i sidste weekend mod Athletic Club, var han endnu en gang en konstant trussel.


Paulhpxaa Fodboldtrojer OrlandoWh
ValarieCh [url=http://www.linkomnia.com/?option=com_k2jer Born[/url] Karolinjk
MikaylaBe AlisonTor
Lashawnda Fodboldtrojer Born[/url] GracexaZ
_______________
Here is my web site - Barcelona trøje